Doorgaans is het incasso resultaat bij jullie incassobureau uitstekend. In dit dossier was sprake van een faillissement, jammer maar ook jullie kunnen daar niks aan doen. Zal deze beoordeling...Doorgaans is het incasso resultaat bij jullie incassobureau uitstekend. In dit dossier was sprake van een faillissement, jammer maar ook jullie kunnen daar niks aan doen. Zal deze beoordeling baseren op de behandelde incasso dossiers van afgelopen jaar.
Technische groothandel
DIT dossier is onverwachts toch nog afgehandeld, chapeau!
Fitness/horeca
Van Bergen Health Centre
We moesten een incassobureau inschakelen en kwamen bij Bill uit. Na een wat moeizame start, werd debiteur veelvuldig benaderd. De getroffen betalingsregeling had van mij wel wat korter gemogen maar...We moesten een incassobureau inschakelen en kwamen bij Bill uit. Na een wat moeizame start, werd debiteur veelvuldig benaderd. De getroffen betalingsregeling had van mij wel wat korter gemogen maar uiteindelijk na 4 maanden toch nog het geld ontvangen.
Fitness/horeca
OK
Bowling Ekeren
Prima resultaat!
Bowlingcentrum, horeca
Prettig!
Groothandel
24 uur zorg, begeleiding & verpleging Breda e.o.
Hallo! Het verraste mij hoe gemakkelijk ik een melding kon doen! ik had het voor me uit geschoven omdat ik niet zo handig ben met computers, maar dit was n gevalletje een kind kan de was doen!...Hallo! Het verraste mij hoe gemakkelijk ik een melding kon doen! ik had het voor me uit geschoven omdat ik niet zo handig ben met computers, maar dit was n gevalletje een kind kan de was doen! super ook de meldingen tussendoor en de snelle afhandeling, niets dan lof dus!
In welke branche bent u zelf actief?
zzper in de terminale zorg.
Marjolein
Zoals steeds weer een positief resultaat, duidelijk overzicht van handelingen in het dossier.