Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

W vd Berg

Zeer ervaren en voortreffelijke communicatie

Lekkage onderzoek

C.E. Barbie

Ik heb de afhandeling zeer professioneel en deskundig ervaren.

Particulier en gepensioneerd

Mevr geerders

Ik ben tevreden over de algehele behandeling en de afhandeling door bill incasso ook op momenten dat emoties mee kunnen spelen in dossiers

Bill Incasso regelt voor het bedrijf de openstaande facturen. Dit wordt altijd netjes afgehandeld. Er worden eerst aanmaningen verstuurd en er wordt met de debiteur gebeld.

Het is erg...

Het is erg fijn en prettig dat dit uit handen kan worden gegeven.

Hosting- en designbranche

Pleskprovider

IT

Goed!

Admin. geestelijke gezondheidszorg

Goede dienstverlening, door het kunnen meekijken in het dossier ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken.

zorgverlening

Goede dienstverlening

Administratie

Pleskprovide

Vakkundig en aangenaam

IT

Prima service en communicatie. Bovendien snelle en correcte afrekening. Offerte heeft een iets lagere beoordeling om dat bij een wettelijk traject er n.m.m. onverwachte kosten waren die niet eerder... Prima service en communicatie. Bovendien snelle en correcte afrekening. Offerte heeft een iets lagere beoordeling om dat bij een wettelijk traject er n.m.m. onverwachte kosten waren die niet eerder werden besproken.

Branche: Tussenschoolseopvang.

Reactie Bill incasso:

Beste mevrouw/meneer,
Bedankt voor uw overwegend positieve beoordeling.
Beste mevrouw/meneer,
Bedankt voor uw overwegend positieve beoordeling.
Aan een gerechtelijk traject zitten kosten en kostenrisico's verbonden. Een gerechtelijke incasso procedure starten wij pas op na betaling van het voorschot voor de proceskosten.
Alle kosten en risico's staan vermeld in de tarievenlijst die u bij aanvang van de eerste incasso opdracht verstrekt wordt. Uiteraard lichten wij de gehele procedure op verzoek aan u toe. Het is in ieders belang dat beide partijen goed op de hoogte zijn van de kosten en risico's van een dergelijke gerechtelijke incasso procedure.
U heeft in de loop der tijd tientallen incasso opdrachten bij ons neergelegd dus ik kan het me voorstellen dat u niet bij iedere opdracht onze tarievenlijst naast de computer heeft liggen. Daarom is intern ook besloten om bij iedere gerechtelijke incasso voortaan de opdrachtgever nogmaals een tarievenlijst te mailen en nadrukkelijk op de kosten en het kostenrisico te wijzen.
Bedankt voor de samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen!
Bill
(het no cure no pay incassobureau van Nederland)