Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Euphoria Software

Ik was al heel lang bezig om de vordering betaald te krijgen, Ben erg tevreden over Bill Incasso, want het is hen wel gelukt!

Hard- en software

Fijne zakelijke manier van samenwerken.

Gezondheidszorg

Doorgeven gaat snel, laatste opdracht was heel snel geregeld. Duurt ook wel eens langer zodat we een gerechtelijke procedure opstarten. Soms mis ik dan wat meer communicatie maar dit zal dan wel aan... Doorgeven gaat snel, laatste opdracht was heel snel geregeld. Duurt ook wel eens langer zodat we een gerechtelijke procedure opstarten. Soms mis ik dan wat meer communicatie maar dit zal dan wel aan de "snelle" rechtsgang liggen.
Persoonlijk ben ik van mening dat de wetgeving voor wanbetalers wat strenger mag zijn.

Groothandel

Reactie Bill incasso:

Beste mevrouw Schager,
Beste mevrouw Schager,
Helaas hebben wij geen invloed op de wetgeving jegens wanbetalers. Een gang naar de rechter kan inderdaad langere tijd in beslag nemen, ook daar hebben wij helaas geen invloed op.
mvg
Bill

Helder, duidelijk en professionele aanpak om vorderingen te innen.

Dienstverlening

HBM Office Support

Ik vind de handelswijze bij Bill incasso helder en duidelijk. Er wordt meteen in het dossier aangegeven welke stappen er zijn ondernomen en welk contact er geweest is. Wel zou ik het op prijs... Ik vind de handelswijze bij Bill incasso helder en duidelijk. Er wordt meteen in het dossier aangegeven welke stappen er zijn ondernomen en welk contact er geweest is. Wel zou ik het op prijs stellen wanneer de betalingen naar mij toe wat sneller hadden plaatsgevonden in plaats van steeds een week later.

In welke branche bent u zelf actief?

Ik werk in de financiële dienstverlening

Als uitermate uitstekend

tandartspraktijk

IT branche

Bill heeft al diverse keren op een juiste manier gezorgd voor een goede afwikkeling en voor ons facturen geïncasseerd. Als een cliënt niet betaalde, dan werden de kosten ook niet aan ons door... Bill heeft al diverse keren op een juiste manier gezorgd voor een goede afwikkeling en voor ons facturen geïncasseerd. Als een cliënt niet betaalde, dan werden de kosten ook niet aan ons door belast. Heel prettige manier van samenwerken gehad en we zullen Bill inzetten zo vaak als nodig.

Psychische zorg.

theunissen tuinhuisjes

Ik ben dik tevreden

In welke branche bent u zelf actief?

wij maken en plaatsen tuinhuizen.

zeer prettig, snel en professioneel

mondzorg