Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Beijmoer

Wij zochten een incassobureau op basis van no cure no pay . Jullie manier van werken en incasseren bevalt ons prima. In de zaak van Sterkenburg hebben jullie snel resultaat weten te boeken. Wij... Wij zochten een incassobureau op basis van no cure no pay . Jullie manier van werken en incasseren bevalt ons prima. In de zaak van Sterkenburg hebben jullie snel resultaat weten te boeken. Wij hadden de factuur eigenlijk al afgeschreven!

TPP-Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden over uw dienstverlening. Er wordt bovenop de vordering gezeten. Bovendien, gezien het vaste aanspreekpunt in uw organisatie, zijn er korte lijnen en een korte doorlooptijd van... Wij zijn zeer tevreden over uw dienstverlening. Er wordt bovenop de vordering gezeten. Bovendien, gezien het vaste aanspreekpunt in uw organisatie, zijn er korte lijnen en een korte doorlooptijd van de dossiers.

Zeer tevreden

Recreashop.nl

Correct en discreet uitgevoerd.
Wat ons na herhaaldelijk aandringen bij onze klant niet lukte was in no time door Bill incasso geregeld.
Goed resultaat en een goede prijs verdiend een...
Correct en discreet uitgevoerd.
Goed resultaat en een goede prijs verdiend een eerlijk en gemeend antwoord.
Toporganisatie en aan te bevelen.

Laura kuiper

Ik vond het zeer prettig dat ik via internet de stand van zaken kon volgen. Daarnaast vond ik het erg fijn dat ik 1 contactpersoon had en zeer snel reactie kreeg, ondanks de inschakeling van de... Ik vond het zeer prettig dat ik via internet de stand van zaken kon volgen. Daarnaast vond ik het erg fijn dat ik 1 contactpersoon had en zeer snel reactie kreeg, ondanks de inschakeling van de deurwaarder, werd ik goed op de hoogte gehouden! Op ten duur was ik wel even de draad kwijt wegens het vele contact, maar dat werd weer snel duidelijk gemaakt door danique!

vinkers imp.

Prima incassobureau. Snelle service en meestal goede resultaten.

mevr. A. vd Hove

Bill incasso heeft voor ons een uitstaande lening geïncasseerd. Snel en met snel resultaat. Bedankt!

Euromasters

Goed incassobureau! Prima service.

Delfina LTD

Uitstekend