Deskundigheid
Communicatie

Biljartboetiek

Zeer slecht

Reactie Bill incasso:

Blijkbaar heeft u uw beoordeling gebaseerd op het laatste door ons behandelde dossier. Dit hebben we ondanks diverse inspanningen inderdaad niet weten te incasseren. Jammer, zeker gezien de goede... Blijkbaar heeft u uw beoordeling gebaseerd op het laatste door ons behandelde dossier. Dit hebben we ondanks diverse inspanningen inderdaad niet weten te incasseren. Jammer, zeker gezien de goede resultaten die we in uw andere dossiers wel hebben weten te bereiken.

Snelle reactietijd. Ik had echter ondersteunende documenten geupload maar diende uiteindelijk toch nog zelf ter 'verantwoording' naar de debiteur wederom dezelfde documenten aan te leveren. Maar... Snelle reactietijd. Ik had echter ondersteunende documenten geupload maar diende uiteindelijk toch nog zelf ter 'verantwoording' naar de debiteur wederom dezelfde documenten aan te leveren. Maar misschien heb ik verkeerd begrepen in de veronderstelling dat dit onder jullie werkzaamheden viel. Niets ten nadele van Bill Incasso's dienstverlening.

Kortrijk bv

Goed, daadkrachtig en goede communicatie

Snelle en correcte afhandeling en in dit geval naar tevredenheid omdat debiteur na aanmaning voldaan heeft aan de betaling. Evt inzage in de de gestuurde herinnerings/aanmaningsbrief zou misschien... Snelle en correcte afhandeling en in dit geval naar tevredenheid omdat debiteur na aanmaning voldaan heeft aan de betaling. Evt inzage in de de gestuurde herinnerings/aanmaningsbrief zou misschien nog wenselijk kunnen zijn.