Via de site besteld. Super snelle levering keurig verpakt. Kortom top ! Blij met m’n aankoop :)
Berend Bakker
Probleem met mijn glerups voor gelegd en binnen korte tijd was het geregeld. Snelle en steengoede service..
Ann Wolfs
Fijne ervaring. Juiste informatie gekregen om te weten wat ik moest bestellen. Heel tevreden
Prive
r. van ingen
Besteld en heel snel binnen. ruime keus
Anne Cool
Glerupsloffen voor mijn zoon besteld. Is verrassing. "Wat nou als ze niet passen? Dan bestelt u twee paar, mevrouw, en stuurt u de sloffen die niet passen terug." Heb ik gedaan. We gaan zien welke...Glerupsloffen voor mijn zoon besteld. Is verrassing. "Wat nou als ze niet passen? Dan bestelt u twee paar, mevrouw, en stuurt u de sloffen die niet passen terug." Heb ik gedaan. We gaan zien welke er passen. Maar ik vertrouw er helemaal op dat het goed komt.
Susan
Altijd koude voeten, Glerups sloffen gekocht voor mezelf en voor mijn man. Wel wat koddig om op dezelfde sloffen te lopen maar wat zijn deze sloffen heerlijk zeg. De cv staat sinds we de sloffen aan...Altijd koude voeten, Glerups sloffen gekocht voor mezelf en voor mijn man. Wel wat koddig om op dezelfde sloffen te lopen maar wat zijn deze sloffen heerlijk zeg. De cv staat sinds we de sloffen aan hebben 2 graden lager! Goede investering dus (sloffen wel wat aan de prijs maar ook begrijpelijk, er zal veel wol in zitten). Ook de inlegzolen van Glerups heerlijk. Bedrijf stuurt supersnel en in mooie stevige verpakking.
DeskFIT
Goed advies, leuke en snelle info uitwisseling, snelle verzending, prima verpakt. Top!
Linda
Duidelijke site, eenvoudige bestelwijze, snelle levering en snelle terugstorting na retour.
Tessa
Het bestellen gaat makkelijk en ik had de pantoffels de volgende dag al in huis.