Duidelijke website en zeer snelle, ook nog gratis levering. De glerups zijn mijn favoriet👍
Dirkje Muntendam
Heerlijk warm aan de voeten
Licht grijze Glerups, na 1 jaar gaten door dunne stukken wol .... jammer!
Salomons
Binorm is één van de weinige bedrijven die alles heeft wat ik nodig heb. Het merk Solgar werd door mijn arts in Zuid-Afrika specifiek genoemd dan kun je er van op aan dat het goed is.Binorm is één van de weinige bedrijven die alles heeft wat ik nodig heb. Het merk Solgar werd door mijn arts in Zuid-Afrika specifiek genoemd dan kun je er van op aan dat het goed is. Binorm die heeft het, alle vier de specifieke producten. Je krijgt snel duidelijke informatie je kunt op de site volgen wat de status van het product is. Dan krijg je van de bezorgdienst een mail wanneer je de producten kunt verwachten en ze waren er eerder dan verwacht. Ook een krijg je een duidelijk overzicht wat de kosten zijn.
n van surksum
Supersnel geleverd. Mooie kwaliteit.
anita
Met bestellen per website had ik wat moeite. De babyslofjes kreeg ik niet tevoorschijn getoverd. Jammer! Uiteindelijk extern voor een ander cadeautje gekozen. De levering van mijn Glerups was snel...Met bestellen per website had ik wat moeite. De babyslofjes kreeg ik niet tevoorschijn getoverd. Jammer! Uiteindelijk extern voor een ander cadeautje gekozen. De levering van mijn Glerups was snel en prima.
Joke van Oldeneel-Zeegers
Heb mijn sokken in goede orde, snel en netjes ontvangen.
Uitstekend.
Jo Verstege
Zeer correct, .....ga zo door👍 Vr gr , kind regards. J.V.