Binorm

Wieske

Goede en snelle levering.

Eric

Kon met moeite in de Glerupslaars komen , maar wil er nu niet meer uit !!
Wat een genot om hierin te lopen!!

Bart bluemink

Super snel en heerlijk die warme pantoffels

Mel & Loraine Johns

The experience of ordering with Binorm was effortless. What can be better than that.

Moes

Goede keuze, mooie producten, precies de juiste sloffen werden heel mooi op tijd bezorgd. Enige jammere dat we niet online zeker kregen of die producten nog op voorraad waren en toen we belden naar... Goede keuze, mooie producten, precies de juiste sloffen werden heel mooi op tijd bezorgd. Enige jammere dat we niet online zeker kregen of die producten nog op voorraad waren en toen we belden naar de winkel werd niet opgenomen onder winkeltijd.

Esther

Bestelde product zat niet in verpakking. Onduidelijk of je weer opnieuw je bestelling moet plaatsen, geen tegemoed koming van Binorm terwijl ik het juiste besteld had en nu naar een PostNL punt... Bestelde product zat niet in verpakking. Onduidelijk of je weer opnieuw je bestelling moet plaatsen, geen tegemoed koming van Binorm terwijl ik het juiste besteld had en nu naar een PostNL punt moest en dingen moest regelen. Klantenservice verwijst weer door naar mailadres voor afhandeling..

Reactie Binorm:

Beste Esther, onze excuses voor het ongemak! We hebben op zaterdag uw klacht ontvangen en op maandag een nieuw artikel toegezonden. We zullen u een PB via mail toesturen om te kijken waarmee we u... Beste Esther, onze excuses voor het ongemak! We hebben op zaterdag uw klacht ontvangen en op maandag een nieuw artikel toegezonden. We zullen u een PB via mail toesturen om te kijken waarmee we u nog verder kunnen helpen.

Kunst&Kunde

Prima en probleemloos