Een woord: geweldig! Ik ben helemaal verslaafd aan mijn sloffen! Ik wil ze niet meer uit doen, haha! Ik ga gewoon met mijn blote voeten in de sloffen en de sloffen beginnen niet na een tijdje te...Een woord: geweldig! Ik ben helemaal verslaafd aan mijn sloffen! Ik wil ze niet meer uit doen, haha! Ik ga gewoon met mijn blote voeten in de sloffen en de sloffen beginnen niet na een tijdje te ruiken. Heel fijn!
Sonja Klijnstra
Ik ben super tevreden , zitten heerlijk . Draag ze zonder sokken . Top!
Stiksel van de zool liet los op kleine plek: te kort draad afgeknipt denk ik. Maar wilde de sloffen al niet meer missen en heb ze dus niet teruggestuurd.
Adrie Slager
Heerlijke pantoffels . Mijn eerste paar was versleten , hoewel de leren zool nog goed was, maar het bovenwerk was op . Nu heel blij met mijn nieuwe pantoffels.
Voor de 3e keer een paar heerlijke vilten pantoffels besteld
Annemarie
Heb chronisch last van koude voeten maar nu niet meer! Pasvorm/maatvoering is prima. Hoe lang ze meegaan kan ik nog niet beoordelen... Maar ik geniet er nu enorm van.
Elly Erens
Fantastische pantoffels, heerlijk warm aan de voet, jammer dat ze zo duur zijn, alhoewel ik wel snap waardoor dat komt.
Heerlijke pantoffels. Gaan lang mee.
Eenvoudig en gewoon goed!
Marjolein
Bestellen ging moeiteloos en ik had mijn pantoffels de volgende dag in huis.