Binorm

Svetlana

Ruime keus, Ik heb een prachtige kruik besteld, handig maar tegelijkertijd heel erg mooi!

Snelle levering, prima product (kruik)

Vier jaar geleden een paar glerups gewonnen met een bel-actie. Nog nooit zulke fijne sloffen gehad. Moest nu echt een nieuw paar , omdat de gaten erin vielen bij de kleine teen.
Ze zijn warm,...
Ze zijn warm, zitten heerlijk en zien er ook nog mooi uit !

Ger

Mooi product, alleen jammer dat niet alle maten leverbaar zijn.
Ook geen info over mogelijke levertijden.

Bekhuis Lidy

De maatvoering van de sokken vind ik niet goed met mijn maat 38 waren ze veel te groot. Daarom dragen mijn man en zoon ze. Tot tevredenheid maar doordat ze voor hun weer te klein zijn slijten ze... De maatvoering van de sokken vind ik niet goed met mijn maat 38 waren ze veel te groot. Daarom dragen mijn man en zoon ze. Tot tevredenheid maar doordat ze voor hun weer te klein zijn slijten ze snel. Met als gevolg heerlijke sokken maar voor ons allemaal net niet.

Gabss

Heerlijk comfortabel ! In 't begin beetje moeite met aan doen. Ik wilde niet al te hard trekken aan de wol.
Misschien 'n lus eraan vilten ? En beetje opletten met gladde vloeren i.v.m...
Misschien 'n lus eraan vilten ? En beetje opletten met gladde vloeren i.v.m uitglijden . Anti-slip zool eronder

Goede levering. Je krijgt wat je besteld. Een paar lekkere sloffen :)

Nynke

Mijn familie en ik zijn al jaren fan van de vilten pantoffels van Glerups.
We zijn nog steeds heel enthousiast over het behaaglijke comfort ervan.
Fijn dat er nu ook sloffen met een...
Mijn familie en ik zijn al jaren fan van de vilten pantoffels van Glerups.
We zijn nog steeds heel enthousiast over het behaaglijke comfort ervan.
Fijn dat er nu ook sloffen met een rubberzool zijn.

Helma Meulenbroek

Ken het bedrijf niet.