Een hele fijne pantoffel, met de vorige model laarsje heb ik 2 jaar gebruikt. Nu heb ik voor een laag model gekozen, net zo fijn als de vorige.
Maartje
Enorm snelle levering van de mooiste en lekkerst zittende sloffen van de wereld.
Anneke Dorgelo.
Prima.
Goede service, snelle levering. Helaas waren de sokken te ruim voor mijn maat 37/38 voeten.
Ilse
Ik had eigenlijk altijd spaanse sloffen, maar ik kocht er dan vaak 2 tot 3 paar per winter. De glerups zijn wel wat duurder, maar gaan ook echt langer mee. Ze zijn lekker warm, lopen heerlijk en ze...Ik had eigenlijk altijd spaanse sloffen, maar ik kocht er dan vaak 2 tot 3 paar per winter. De glerups zijn wel wat duurder, maar gaan ook echt langer mee. Ze zijn lekker warm, lopen heerlijk en ze hebben leuke kleuren. Ik heb nu een leren zool. ik ben wel benieuwd hoe lang het duurt tot het leer gaat slijten. Mijn vader heeft ook Glerups, maar dan met een rubberen zool. Deze gaan al bijna 3 jaar mee!
Tirza
Top! Heerlijk warme sloffen! Koude voeten worden snel warm maar je krijgt nooit zweet voeten.
B. van den Bergen
Buitengewoon vriendelijke en behulpzame mensen.
Lekker warm. Goede kwaliteit. Ook prima om een lange wandeling te maken.
Mooie leuke fijne sloffen, ik hoop er lang plezier van te hebben
Karin Duijvelshoff
Heerlijke pantoffels mét leren zool. Belangrijk voor mij omdat ik van sliffen met ribberen zolen steeds “schokjes” krijg in mijn huis.