Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering en heerlijk pantoffels. Goed kwaliteit en pasvorm.
Bert
Prima, duidelijke website, vlotte afhandeling
Guus
Top producten en een super service!
Top
Maria
Super pantoffels. Mooi van kleur. Prachtig materiaal. Perfect afgewerkt. Fijne zool. Heerlijk warm
Hele fijne, zachte sloffen
Slecht zoeken op de site. Geen duidelijke filtering en lastig om via de site te zoeken naar bijvoorbeeld vilten laarzen met rubber zolen. Lukt zelfs beter via Google resultaten.. Vilten laarzen zelf...Slecht zoeken op de site. Geen duidelijke filtering en lastig om via de site te zoeken naar bijvoorbeeld vilten laarzen met rubber zolen. Lukt zelfs beter via Google resultaten.. Vilten laarzen zelf zijn heerlijk.
Bij binnenkomst heb ik ze gelijk aangedaan om ze aan te passen. Daarna heb ik eigenlijk geen andere pantoffels meer gebruikt. Ze bevallen me heel goed.
Perfecte schoenen.
Website was duidelijk, levering snel. Ik draag de sloffen nu ongeveer een maand en vind ze heerlijk, goed warm, niet glad aan de onderkant, en vilt blijft (tot nog toe) netjes.