Goede pasvorm, warm op plavuizen en vooral aantrekkelijke kleuren
annemarie hendriks
In zaak in Antwerpen voor de eerste keer Glerups gekocht. Leuke en warme pantoffels. Echter na circa een jaar kwam er een gat in thv de kleine teen. Maar ik vind ze leuk genoeg om ze toch weer te...In zaak in Antwerpen voor de eerste keer Glerups gekocht. Leuke en warme pantoffels. Echter na circa een jaar kwam er een gat in thv de kleine teen. Maar ik vind ze leuk genoeg om ze toch weer te proberen en hoop dat ze deze keer langer meegaan.
Uitstekend en snel.
divk van schie
Gaby
Perfecte slofjes, heb nu 2 paar (hoge en lage) en ben officieel verslaafd! Goede snelle levering, mooie kwaliteit!
Tevreden.
Kristiane
Prachtige schoenen, prachtige, eerlijke kwaliteit. De leren zool bevalt uitstekend.
Een super zijn materiaal! Eindelijk heb ik pantoffels gevonden waar ik warme voeten in heb. Zéér aangenaam
nee
Iris
Ik ben heel tevreden. Bestelling en levering verliepen vlot. En de pantoffels zijn echt zalig om te dragen!