De beste huispantoffels die ik ooit heb gehad. Zeer aangenaam draagcomfort.
Nelly Van Avondt
Ben super blij met mijn Glerups. Heel aangenaam, e, gezellig om,dragen De pantoffels voor gans mijn leven
Wederom ben ik blij dat ik mijn sloffen bij Glerups heb aangeschaft. Kwalitatief goed en een zeer snelle levering.
Heerlijke sloffen!
Volgens mij is de hele procedure zonder problemen verlopen.
Bastiaens Luc
Zeer aangenaam om dragen, lekker warm ietwat moeilijk om aan en uit te doen(misschien is hogere schoen makkelijker?) prachtige kleur (geel-oranje) nadeel: je kan er niet mee op een...Zeer aangenaam om dragen, lekker warm ietwat moeilijk om aan en uit te doen(misschien is hogere schoen makkelijker?) prachtige kleur (geel-oranje) nadeel: je kan er niet mee op een natte ondergrond(bv krant ophalen als de oprit nat is ) quid kousen?
Hilde
Ik draag al jaren Glerups en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Mijn man zijn glerups zijn nu 2 jaar oud en helemaal versleten, de zijkanten zijn stukgegaan, de vilt werd dun en rafelig. Nu net...Ik draag al jaren Glerups en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Mijn man zijn glerups zijn nu 2 jaar oud en helemaal versleten, de zijkanten zijn stukgegaan, de vilt werd dun en rafelig. Nu net nieuwe besteld en hopelijk gaan ze langer mee!
Ita
De laarsjes van Glerups zitten mij heerlijk! Mijn man draagt zijn slippers van Glerups ook met heel veel plezier! Gewoon met blote voeten erin: voelt heerlijk comfortabel! Warm genoeg en geen...De laarsjes van Glerups zitten mij heerlijk! Mijn man draagt zijn slippers van Glerups ook met heel veel plezier! Gewoon met blote voeten erin: voelt heerlijk comfortabel! Warm genoeg en geen zweterige, klamme voeten. Website kan informatiever maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en comfort van de huisschoen; die is uitstekend! Service (ook in de winkel in Zutphen) is ook heel goed.