Binorm

Rahel

Geweldig product - ondertussen loopt heel de familie en schoonfamilie met glerups pantoffels rond :-) :-)

Mooi materiaal

Phyllis

Fantastische site, zeer snelle levering en super goede contacten over de levering/ het ruilen!!
En wat een heerlijke sloffen, mijn hele gezin heeft deze sloffen nu en ik roep het hard om mij heen hoe fantastisch ze zijn. Ik heb ze zelf al twee jaar en zijn nog prachtig en heerlijk warm.

Barbara

Allereerst; de fijnste sloffen ooit!! Altijd warme voeten, sterk en mooi. Verder is de service uitstekend, wordt de bestelling snel verwerkt er wordt goed gecommuniceerd en je hebt binnen paar dagen... Allereerst; de fijnste sloffen ooit!! Altijd warme voeten, sterk en mooi. Verder is de service uitstekend, wordt de bestelling snel verwerkt er wordt goed gecommuniceerd en je hebt binnen paar dagen de sloffen in huis.

Katrien

Super sloegen!

Kan haast niet beter.

Anja

Fijne zeer warme pantoffels

Geertje

Heerlijke pantoffel

Marianne Baptist

De persoonlijke benadering is hartverwarmend, de producten fantastisch en duurzaam.