Ik heb bij Glerups mooie rode pantoffels besteld en snel thuis ontvangen. Ze zitten heerlijk, zijn warm en zien er leuk uit.
Prima ervaring. Snelle levering en produkt voldoet aan mijn eisen. Makkelijk aan te trekken en bovendien , ze zijn heerlijk warm en ik heb geen last meer van koude voeten
Hele fijne sloffen!
Onovertroffen pantoffel!
Heerlijk warme sokken en mooie kkeuren. Helaas waren niet alle maten aanwezig.
Ingrid Liese
Ik heb 's avonds altijd koude voeten, al vanaf mijn jeugd. Dit zijn echt zalige sloffen, nooit meer last van koude voeten. Ze zitten lekker, rubberen zool is handig om even naar buiten te lopen en...Ik heb 's avonds altijd koude voeten, al vanaf mijn jeugd. Dit zijn echt zalige sloffen, nooit meer last van koude voeten. Ze zitten lekker, rubberen zool is handig om even naar buiten te lopen en ze zien er niet uit als sloffen. Ben er heel blij mee!
Louise Kwaak
De Glerups zijn geweldig. Maar ik wilde de sokken ook bestellen (voor de yoga); er stond een link op de site van Glerups naar de sokken, dus je zou denken danst bestelling in een keer ging. Maar dat...De Glerups zijn geweldig. Maar ik wilde de sokken ook bestellen (voor de yoga); er stond een link op de site van Glerups naar de sokken, dus je zou denken danst bestelling in een keer ging. Maar dat was niet het geval. En omdat op voor de sokken dan apart verzendkosten moest betalen, heb ik ze niet gekocht. Gek, dat als een site verwijst naar een andere site en je daar ook aankopen wil doen, dat deze niet in dezelfde winkelwagen komen.