Zeer snelle en gemakkelijke bestelling! Ik ben zeer tevreden over de Glerups pantoffels. Ik raadt ze bij familie en vrienden aan. Ook krijg ik bewonderende blikken over de mooie en comfortabel...Zeer snelle en gemakkelijke bestelling! Ik ben zeer tevreden over de Glerups pantoffels. Ik raadt ze bij familie en vrienden aan. Ook krijg ik bewonderende blikken over de mooie en comfortabel uitziende Glerups!
Heerlijk warm aan de voeten en makkelijk aan te trekken.
Heerlijk !
Frans Rade
Weer lekker warme voeten
Sandra
Dat had ik eerder willen weten, dat er zulke fijne sloffen zijn die je zo snel en gemakkelijk kunt bestellen. Ik ben heel erg tevreden.
Henke Daalder
Heel goed. De mail met extra aanwijzing over het adres werd aardig beantwoord en de bestelling kwam zonder vertraging aan.
2x besteld. 1x voor mijzelf en 1x voor mijn man. Alleen erg lastig om in te schatten welke maat je moest bestellen (hoe groot ze vallen).
anne-riet van lieshout
IK heb zelf heerlijke sloffen van Gre zitten fijn, warme voeten maar vooral loop je er heerlijk op. Ik heb al twee keer sloffen kado gedaan aan kinderen van mij. Ze zijn echt goed!!
Een genot om aan je voeten te hebben, mooi vormgegeven en heerlijk confortabel
Mooie kleuren = lekker warm; voet van de sok is te groot, te breed - het elastiek in de boord is te strak.