Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Bestelde biologische vuilniszakken bleken te lekken.
Joep
Pluspunten Enig bedrijf in Nederland wat dit formaat bio-afvalzakken van 30 liter levert. Snelle levering. Verbeterpunten U zou dit product aan alle supermarkten moeten leveren. U bent de enige die...Pluspunten Enig bedrijf in Nederland wat dit formaat bio-afvalzakken van 30 liter levert. Snelle levering. Verbeterpunten U zou dit product aan alle supermarkten moeten leveren. U bent de enige die dit formaat van 30 liter (50x60cm) maakt. Voor inbouw afval-containers in moderne keukens is dit het haast formaat.
Pluspunten hele goede klantenservice (marianne van den berg!), snelle service en snel in huis Verbeterpunten via de website bestellen werkt op de een of andere manier niet bij mij. maar via de mail...Pluspunten hele goede klantenservice (marianne van den berg!), snelle service en snel in huis Verbeterpunten via de website bestellen werkt op de een of andere manier niet bij mij. maar via de mail gaat het ook perfect