1902 beoordelingen

1902 Reviews

Marian

Pluspunten Goede website, uitstekende produkten, snelle levering Verbeterpunten Geen. Ga zo door!

Joost

Pluspunten Snelle levering en goede kwaliteit Verbeterpunten Een advies bij welke afvalfractie de disposables het best kunnen worden ingezameld zou het perfect maken.

Pluspunten goede kwaliteit/prijs verhouding Snelle levering

Erwin.

Pluspunten -zeer vlotte levering van de bestelling.

Monique

Pluspunten Snelle levering duidelijke site Verbeterpunten Misschien bij maten bakjes een referentiepunt,( net zo groot als...) ik had me erg verkeken op een maat waardoor ik onnozel kleine bakjes... Pluspunten Snelle levering duidelijke site Verbeterpunten Misschien bij maten bakjes een referentiepunt,( net zo groot als...) ik had me erg verkeken op een maat waardoor ik onnozel kleine bakjes had besteld de eerste keet

Alterra

Pluspunten Goede producten en snelle levering Verbeterpunten Website. Pagina is lang, zodat bestellen lastig is, dat staat te laag

Pluspunten goede producten tegen prima prijs

Nina

Pluspunten Snelle levertijd. Biovuilniszakken werken prima. Ook met dit weer nauwelijks fruitvliegjes Verbeterpunten Vuilniszak voor de kliko zou aan de bovenrand een bevestiging mogen hebben.... Pluspunten Snelle levertijd. Biovuilniszakken werken prima. Ook met dit weer nauwelijks fruitvliegjes Verbeterpunten Vuilniszak voor de kliko zou aan de bovenrand een bevestiging mogen hebben. Glijdt nu naar beneden

Vegajoy

Pluspunten Altijd een snelle en correcte levering.

Bas

Verbeterpunten Probeer je duurzaam te kopen. Komt het product in een te grote doos met enorm veel verpakking materiaal. Geen milieu verantwoorde doos. Gemiste kans