1902 beoordelingen

1902 Reviews

Danny

Pluspunten Vlugge levering

Angeline

Pluspunten Snelle levering. Goede service.

anneliese

Pluspunten tijdig geleverd, duidelijke en goed functionerende website, betaalbaar Verbeterpunten De borden van bamboeblad zijn erg krom en de schalen zitten vol lellijke plekken. Ik ben niet... Pluspunten tijdig geleverd, duidelijke en goed functionerende website, betaalbaar Verbeterpunten De borden van bamboeblad zijn erg krom en de schalen zitten vol lellijke plekken. Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van een aantal igtems, terwijl andere gewoon wel ok zijn. Als de kwaliteit constanter zou zijn zou ik jullie aanbevelen

Bucket

Pluspunten Goede service! Had een aantal slechte producten ontvangen, maar dit werd dan ook per direct verholpen en kreeg nieuwe opgestuurd, Dank! Verbeterpunten producten controleren, verder alles... Pluspunten Goede service! Had een aantal slechte producten ontvangen, maar dit werd dan ook per direct verholpen en kreeg nieuwe opgestuurd, Dank! Verbeterpunten producten controleren, verder alles perfect.

Keukengebeuren

Pluspunten Supersnelle levering, keurig netjes. Bestelproces duidelijk en erg mooi productaanbod

Pluspunten mooie producten Verbeterpunten jammer dat de bezorging een dag later werd

BP

Pluspunten Snelle levering. Goed product Verbeterpunten Nvt

JanPaul

Pluspunten Snelle levering, breed assortiment

Emma

Pluspunten Prijs kwaliteit verhouding is goed en de mogelijkheid om per rol te bestellen is erg prettig

Anne-Marie

Pluspunten Ik ben met mijn gasten zeer tevreden Verbeterpunten Geen