Pluspunten Snelle levering, keurig verpakt Verbeterpunten Geen
Marian
Pluspunten Uitgebreid assortiment
Rob
Pluspunten Voor bijvoorbeeld gft-zakken en andere milieubesparende zaken ben je hier aan het goede adres. Ik was op zoek naar een gft-afvalbakje voor in de keuken en vond op deze site een geschikte...Pluspunten Voor bijvoorbeeld gft-zakken en andere milieubesparende zaken ben je hier aan het goede adres. Ik was op zoek naar een gft-afvalbakje voor in de keuken en vond op deze site een geschikte voor een lage prijs.
Pluspunten Probleem correct opgelost. Verbeterpunten Geen info gekregen bij levering ander artikel ivm gebrek voorraad.
Pablo
Pluspunten Duurzaam, snelle service. Verbeterpunten Stickerservice voor op de bekers?
Freshii
Pluspunten snelle en nette levering Verbeterpunten wij bestelden onze disposables in Oostenrijk veel goedkoper, maar de transportkosten waren prijzig. Prijzen dus!!!
korenblik
Pluspunten snelle levering, veel keus, enkele zeer milieuvriendelijke produkten Verbeterpunten zeer jammer dat de naam biofutura niet helemaal overeenkomt met de inhoud. heb maisplastic bakjes...Pluspunten snelle levering, veel keus, enkele zeer milieuvriendelijke produkten Verbeterpunten zeer jammer dat de naam biofutura niet helemaal overeenkomt met de inhoud. heb maisplastic bakjes gekocht. blijkt er gebruikt gemaakt te worden van gmo-mais (bespoten met roundup) met subsidie van de amerikaanse regering. veel mais korrels (voedsel)nodig voor een kg plastic. niet echt een biologisch(milieuvriendelijk)toekomst beeld. Graag nog hard aan werken om meer milieuvriendelijke rest!!!stoffen te gebruiken om de naam biofutura meer inhoud te geven.
Patric
Pluspunten Duidelijke website. Klant goed informeren dat de bestelling is ontvangen en is verzonden. Verbeterpunten Ga zo door.
Pluspunten snelle levering, prima borden, inderdaad geschikt voor BBQ