Pluspunten Duidelijk overzicht producten en heel snelle levering. Tevreden ook over kwaliteit bestelde producten!
F.M.
Pluspunten Snelle en correcte levering. Verbeterpunten Geen
SWB
Pluspunten Snelle levering. Goede producten.
Refin
Pluspunten Gasten waardeerden milieu vriendelijke oplossing met wegwerpartikelen heel erg. Snelle levering Verbeterpunten Maak een set van alle artikelen met 1 exemplaar, zodat er iets makkelijker...Pluspunten Gasten waardeerden milieu vriendelijke oplossing met wegwerpartikelen heel erg. Snelle levering Verbeterpunten Maak een set van alle artikelen met 1 exemplaar, zodat er iets makkelijker te kiezen is. Wij bevelen u zeker aan, maar het is handig als we voorbeelden hebben.
Pluspunten Snel en goed geleverd. Verbeterpunten - prijzen op site zonder btw - doos waar het in geleverd werd stonk naar kattenpis.
Edie
Pluspunten Leuk, verrassend aanbod. Goede prijs
Jan
Pluspunten Vlugge levering, producten zijn van de beste kwaliteit en de prijs is goed Verbeterpunten De kartonnen doos van verzending moet iets steviger zijn, althans voor verzending naar België.
Wendy
Pluspunten 1) makkelijk om te bestellen 2) snelle levering Verbeterpunten lagere verzendingskosten vanuit het buitenland