1902 beoordelingen

1902 Reviews

Adviesburo

Pluspunten Mooie spullen. Snelle levering.

Pluspunten Snel, vriendelijk en milieubewust. Verbeterpunten Geen Verbeterpunten , zeer tevreden.

Ton

Pluspunten snelle levering Verbeterpunten bezorgkosten is te hoog wilde het eerst niet bestellen heb een 6 geven ivm te hoge bezorgkosten

Ben

Pluspunten Vandaag besteld, morgen geleverd. Verbeterpunten ?

Theetuin

Pluspunten Uitstekende, duurzame producten en snelle levering. Verbeterpunten Geen, denk ik.

Jaap

Pluspunten Snelle levering. Mooie producten Verbeterpunten De prijs van de producten is nog te hoog.

Jaap

Pluspunten Snelle reactie op e-mail. Ik had een fout gemaakt in de bestelling en dat is snel en zonder kosten hersteld.

Ollie-Ice

Pluspunten snelle zorgvuldige levering, prima producten

Sebas

Pluspunten Goede prijzen voor artikelen. Snelle levering. Snelle respons en antwoord toen ik een vraag had. Verbeterpunten Meeste andere websites laten verzendkosten met BTW zien. Bij u zijn de... Pluspunten Goede prijzen voor artikelen. Snelle levering. Snelle respons en antwoord toen ik een vraag had. Verbeterpunten Meeste andere websites laten verzendkosten met BTW zien. Bij u zijn de verzendkosten zonder BTW. Daardoor was de totale BTW verwarrend. Mijn verbeterpunt aan u is om verzendkosten inclusief BTW te laten zien.