1902 beoordelingen

1902 Reviews

Roy

Pluspunten Snelle levering. Verbeterpunten Het mag wat goedkoper; ik was bij Groothandel de Kweker en daar was hetzelfde een stuk goedkoper en zeker met ook de leveringskosten erbij had het me 15 €... Pluspunten Snelle levering. Verbeterpunten Het mag wat goedkoper; ik was bij Groothandel de Kweker en daar was hetzelfde een stuk goedkoper en zeker met ook de leveringskosten erbij had het me 15 € gescheeld ! Waarschijnlijk zijn jullie winstmarges wat hoger.

Rauw

Pluspunten Bijna alles op voorraad, binnen 24 uur verzonden, goede service.

jeroen

Pluspunten helder, duidelijk, netjes verpakt

Pluspunten - bij telefonische vragen wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen die voor de klant het beste zijn. - Snelle en goede levering Verbeterpunten misschien op de website een extra... Pluspunten - bij telefonische vragen wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen die voor de klant het beste zijn. - Snelle en goede levering Verbeterpunten misschien op de website een extra toelichting/mogelijkheid over het bestellen van materialen die op dat moment niet op voorraad zijn. Nu kan je gewoon niet bestellen en lijkt het of je zelf maar elke dag moet checken of iets nog binnenkomt. Mogelijkheid voor het plaatsen van een reservering zou handig zijn; of toelichten dat je in zo'n geval kan mailen of bellen om te overleggen.

Colin

Pluspunten Snelle levering, ruim assortiment. Verbeterpunten Prijs is te hoog van sommige producten.

Monica

Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Betere opvolging van bestellingen die niet in voorraad zijn (bij de eerste levering ontbraken de messen, dit werd later gestuurd, maar ik heb ze nooit... Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Betere opvolging van bestellingen die niet in voorraad zijn (bij de eerste levering ontbraken de messen, dit werd later gestuurd, maar ik heb ze nooit ontvangen)

Xavier

Pluspunten Het ecologisch aspect van de producten Verbeterpunten De beschikbaarheid van de producten vaak zijn er dingen niet aanwezig, en soms kan je ze wel bestellen, maar worden ze niet geleverd.

Josine

Pluspunten Biologisch afbreekbare producten met uitstekende bestelprocedure en bezorgservice. Verbeterpunten Het producten overzicht en bestellen kan overzichtelijker voor iPad gebruikers. Nu vouwen... Pluspunten Biologisch afbreekbare producten met uitstekende bestelprocedure en bezorgservice. Verbeterpunten Het producten overzicht en bestellen kan overzichtelijker voor iPad gebruikers. Nu vouwen sommige schermen over elkaar heen.

Bernarduscollege

Pluspunten goede service, snelle levering! Verbeterpunten jammer dat de bio frietbakjes niet meer ter beschikking zijn

Cato

Pluspunten Produkt dat aansluit bij ons bedrijf. Normaal loopt afhandeling van de geplaatste bestelling prima. Fijne samenwerking wat ons betreft. Verbeterpunten Zodra jullie om de een of andere... Pluspunten Produkt dat aansluit bij ons bedrijf. Normaal loopt afhandeling van de geplaatste bestelling prima. Fijne samenwerking wat ons betreft. Verbeterpunten Zodra jullie om de een of andere reden niet in staat zijn jullie voorwaarden van levering na te komen, graag een e mail naar klanten om dit aan te geven. Wij hebben weinig ruimte voor opslag in onze winkel (het restaurant en catering is op andere lokatie) en hebben per dag toch zeker 200 dozen nodig die wij dan elders moeten halen, bv Sligro. Vervelend maar bij waarschuwing dat de bestelling niet op tijd arriveert niet onoverkomelijk.