Pluspunten Duidelijke uitleg, geen antwoorden die afgeraffeld worden maar samen zoeken naar de beste oplossing. Erg tevreden. Verbeterpunten Geen momenteel qua uw bedrijf. De aflevering was wel even...Pluspunten Duidelijke uitleg, geen antwoorden die afgeraffeld worden maar samen zoeken naar de beste oplossing. Erg tevreden. Verbeterpunten Geen momenteel qua uw bedrijf. De aflevering was wel even een probleem want het afleverbedrijf had de best grote dozen bij een aantal huizen verderop afgeleverd zonder bij mij een briefje in de deur te doen. Tegen de tijd dat ik eindelijk tijd had om te achterhalen waarom mijn pakk(donker) en moest ik de dozen gaan ophalen bij een paar oude mensen die vol vertrouwen de deur opende en mij ook nog in de gang lieten. Ik vond dat erg onaangenaam.
Michiel
Pluspunten Goede producten Verbeterpunten Voor onze kleine bestelling was de doos waarin bezorgd werd wat groot.
Pluspunten Snelle en correcte levering Verbeterpunten Betaling achteraf met factuur
Marcel
Pluspunten Breed assortiment bio afvalzakken (en veel meer, maar de zakken zijn voor mij relevant), strak geprijsd (voor bio af afzakken), snel bezorgd.
Wibbine
Pluspunten super snelle levering en, nadat bleek dat wat we hadden besteld echt niet voldeed, kregen we de toestemming het terug te sturen (op eigen kosten) naar de opslag en dat we voor deze keer...Pluspunten super snelle levering en, nadat bleek dat wat we hadden besteld echt niet voldeed, kregen we de toestemming het terug te sturen (op eigen kosten) naar de opslag en dat we voor deze keer geld terug zouden krijgen. Heel vriendelijke mensen aan de telefoon dus. Verbeterpunten Doos kwam nog al beschadigd binnen en de producten waren minder mooi/ anders van formaat dan de site doet vermoeden. We hebben ze terug moeten sturen en hals over kop een andere oplossing moeten zoeken.
Pluspunten Snelle levering, afspraken na komen
Jan
Pluspunten Goede producten, schappelijke prijzen en snelle levering Verbeterpunten Wat meer product informatie. "Wat kan ik waar voor gebruiken"