1902 beoordelingen

1902 Reviews

Karimi

Pluspunten Ze hadden precies wat ik zocht, plastic afbreekbare zakken voor mijn groen-container.

ellis

Pluspunten helder overzichtelijk scherp geprijst service gericht Verbeterpunten kan ik zo niet bedenken

Marlies

Pluspunten Snelle levering en goede service Verbeterpunten De tassen die ik heb besteld waren best wel kreukelig. Ik had het ook fijn gevonden als de tassen verpakt waren en niet los in een doos.

Annabelle

Pluspunten Goede klantenservice, top kwaliteit producten. Verbeterpunten Als ik op vrijdag voor 17:00 bestel dan komt het niet altijd op zaterdag aan wat best frustrerend is. Heeft denk ik meer met... Pluspunten Goede klantenservice, top kwaliteit producten. Verbeterpunten Als ik op vrijdag voor 17:00 bestel dan komt het niet altijd op zaterdag aan wat best frustrerend is. Heeft denk ik meer met POST nl de maken maar Bio Futura gaat die samenwerking aan dus zou daar met hun wel betere afspraken over maken.

ft

Pluspunten duidelijk, snel Verbeterpunten lastig te begrijpen of het product is zo als je verwacht, ik had bijv. soep borden besteld en uiteindelijk waren zij veel te groot...

Mariposam

Pluspunten De visie. Verbeterpunten Geen

Wil

Pluspunten er wordt snel en accuraat gewerkt

galerie

Pluspunten op tijd geleverd. Verbeterpunten De composteerbare zakjes van 20 liter, lekken en scheuren. Ze zijn te dun. Dus het wordt een vieze boel. Ik moet eerst een plastic zak in mijn gft bak... Pluspunten op tijd geleverd. Verbeterpunten De composteerbare zakjes van 20 liter, lekken en scheuren. Ze zijn te dun. Dus het wordt een vieze boel. Ik moet eerst een plastic zak in mijn gft bak doen als ondersteuning en dan daarin jullie composteerbare zakje, Ik breng het in het plastic tasje naar de grote gft bak buiten en gooi jullie compost.b. zak in de gft bak en het plastic zak gooi ik in de plastich container. Dat kan toch niet te bedoeling zijn.

Gofroo

Pluspunten Super snelle levering! Ook naar België! :)

orthodox

Pluspunten Een daadwerkelijke milieuvriendelijk oplossing voor wegwerp-servies wat soms onvermijdelijk is als je grote groepen moet ontvangen. Verbeterpunten soms een paar weken iets niet op... Pluspunten Een daadwerkelijke milieuvriendelijk oplossing voor wegwerp-servies wat soms onvermijdelijk is als je grote groepen moet ontvangen. Verbeterpunten soms een paar weken iets niet op voorraad; kan soms net kritiek zijn voor je bestelling ...