1902 beoordelingen

1902 Reviews

Pluspunten Prima service en afhandeling!!! Had iets verkeerds gedaan, gelijk gecorrigeerd en kon gelijk opnieuw bestellen

Mark

Pluspunten Bijna alles. Verbeterpunten Verzendkosten zijn veel te hoog. Vooral voor kleine bestellingen

Nicole

Pluspunten Goede kwaliteit biologische afbreekbare palmblad borden, netjes en handig, gebruikt om bbq hapjes te presenteren samen met het houten bestel, geen afwas enkel groenafval, ecologisch en... Pluspunten Goede kwaliteit biologische afbreekbare palmblad borden, netjes en handig, gebruikt om bbq hapjes te presenteren samen met het houten bestel, geen afwas enkel groenafval, ecologisch en ideaal! Correcte en vlotte bestelafhandeling, betaling en levering.

Maria

Pluspunten prima, makkelijk te bestellen en ze houden zich goed aan de afspraak. Op vrijdagavond besteld en dinsdag ontvangen Verbeterpunten Na mijn bestelling heb ik in het weekend een mailtje... Pluspunten prima, makkelijk te bestellen en ze houden zich goed aan de afspraak. Op vrijdagavond besteld en dinsdag ontvangen Verbeterpunten Na mijn bestelling heb ik in het weekend een mailtje gestuurd om nog wat extra's te bestellen. Hier heb ik nooit een reactie op gekregen. Ik had verwacht dat ik op de dag van verzending nog wel een mail of een telefoontje zou hebben gekregen.

Marieke

Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen

Natuur

Pluspunten Geweldig goede producten, wij gebruiken de composteerbare plastic containers voor maaltijden, nagerechten e.d. Verder ontzettend aardige medewerkers en een supergoede service. Wij gaan... Pluspunten Geweldig goede producten, wij gebruiken de composteerbare plastic containers voor maaltijden, nagerechten e.d. Verder ontzettend aardige medewerkers en een supergoede service. Wij gaan zeker hier opnieuw bestellen !

Pluspunten Prima kwaliteit zakken! Verbeterpunten Jammer dat de bezorg kosten zo hoog zijn. Ook voor regio bestellingen. Maak een afhaalpunt in de stad. Dan heeft men keus: halen of betalen!

gosewina

Pluspunten waanzinnig goede collectie van hoogwaardige kwaliteit. Briljant voor het millieu

F.A.

Pluspunten De schalen, borden en amusebordjes van geperst palmblad waren prima, ook voor een warm hapje in amuse bordje uit de oven. Verbeterpunten Het bestek van beukenhout (100 stuks vorken,... Pluspunten De schalen, borden en amusebordjes van geperst palmblad waren prima, ook voor een warm hapje in amuse bordje uit de oven. Verbeterpunten Het bestek van beukenhout (100 stuks vorken, messen en lepels) zou ik niet weer kopen. Messen waren niet geschikt voor BBQ, sneden niet goed en braken evenals de vorken. Bovendien zeiden sommigen, dat de houtsmaak bij elke hap een onaangename houterige bijsmaak gaf.

Gerda

Pluspunten snelle afwikkeling bestelling Verbeterpunten geen