Pluspunten Prima webshop met fijne producten Verbeterpunten Ik kreeg 3 uitnodigingen voor een review van één deal?!
Leah
Pluspunten Snelle levering
Cook-Ing
Pluspunten Altijd snelle service en er wordt goed meegedacht met de klant. Vriendelijke mensen. Ook de producten zijn goed, zeer ruim assortiment.
Leo
Pluspunten Zonder meer prima afgehandeld door Bio Futura
Riny
Pluspunten snelle en correcte afwikkeling van onze bestelling
Pluspunten mooie duurzame producten, snelle service; de bestelling achteraf wijzigen was ook geen probleem. Verbeterpunten de houten lepels zijn te plat voor soep
Wim
Pluspunten 8 Verbeterpunten ??
Ineke
Pluspunten echt ecologisch verantwoord Verbeterpunten de bekertjes hebben geen bijzondere opdruk, het blaadjes motief is wel mooi.
C.
Pluspunten Bestelling correct en snel geleverd. Verbeterpunten palm bordjes door vocht snel vervormd .Uiterlijk zeer aantrekkelijk. Hergebruik niet mogelijk.
Ramon
Pluspunten snelle reactive, ze weten waar ze het over hebben en goed prijs kwaliteit verhouding een leverancier om jaren mee samen te werken