1902 beoordelingen

1902 Reviews

Gunther

Pluspunten - Snelle levering. - Alles is zoals beschreven op de site. - Positief voor het milieu. Verbeterpunten De vuilnisophaaldienst wou de bekertjes niet ophalen omdat het te lang duurt alvorens... Pluspunten - Snelle levering. - Alles is zoals beschreven op de site. - Positief voor het milieu. Verbeterpunten De vuilnisophaaldienst wou de bekertjes niet ophalen omdat het te lang duurt alvorens ze gecomposteerd zijn. Het product kost al meer en met dit erbij weet ik niet of het wel loont.

Pluspunten Goede producten, snelle levertijd Verbeterpunten Btw niet vermeld bij prijs, alleen bij afrekenen, verzenden is relatief duur

Inge,

Pluspunten Mooie producten, goede service.

Natuurlijk

Pluspunten Snelle reactie en verzending Verbeterpunten Graag promo materiaal meesturen met zending

Barbara

Pluspunten Flexibel, toen ik vroeg om een proefpakketje met een gerichte hoeveelheid van een specifiek aantal producten, kreeg ik dit ook van hun geleverd. En snel, omdat ik dit graag meteen in... Pluspunten Flexibel, toen ik vroeg om een proefpakketje met een gerichte hoeveelheid van een specifiek aantal producten, kreeg ik dit ook van hun geleverd. En snel, omdat ik dit graag meteen in gebruik wilde nemen. Fijne producten van goed materiaal die voldoen aan mijn eisen en verwachtingen.

de

Pluspunten Zeer snelle leverin, perfect

Marjolijn

Pluspunten Duurzaamheid product Service medewerkers

Johan

Pluspunten Goede levering. Product overstijgt verwachtingen Geen poespas. Goede betalingsmogelijkheden.

sara

Pluspunten snelle levering, goed materiaal, ik krijg veel complimenten over het servies. Verbeterpunten weet niet

Kookstudio

Pluspunten Snelle service, goede producten, goede klantenservice Verbeterpunten De betaling gaat regelmatig niet goed, de website geeft dan een fout aan. Bij melding wordt dit door de medewerkers... Pluspunten Snelle service, goede producten, goede klantenservice Verbeterpunten De betaling gaat regelmatig niet goed, de website geeft dan een fout aan. Bij melding wordt dit door de medewerkers direct goed opgelost, dus dat is perfect.