1902 beoordelingen

Pluspunten Snel, correct, duidelijk

hd

Pluspunten nvt Verbeterpunten nvt

vzw

Pluspunten Snelle levering, mooi ogende en duidelijke website. Aantrekkelijke prijszetting

Kouwenhoven

Pluspunten Snelle service Verbeterpunten Geen probleem ondervonden

helen

Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten geen

Annelies

Pluspunten Alle bakjes en bordjes e.d. zijn afbreekbaar. Verbeterpunten In de plastic 'glazen' kunnen geen warme dranken.

dhb

Pluspunten bio artiekelen, snelle levering, achteraf betalen

Noeska

Pluspunten Goed aanbod, goed initiatief! Verbeterpunten Zorgen voor plastic vrije flessen met draaidop!

De

Pluspunten Goed aanbod en een snelle levering Verbeterpunten meer verschillende lengte bamboo prikkers opnemen in het assortiment..

ursila

Verbeterpunten jammer dat het bij mijn eerste bestelling reeds mis ging. Ik zou mijn huisnummer niet hebben ingevuld. Ik belde vandaag om te informeren waar mijn bestelling bleef.Ja wij krijgen 1... Verbeterpunten jammer dat het bij mijn eerste bestelling reeds mis ging. Ik zou mijn huisnummer niet hebben ingevuld. Ik belde vandaag om te informeren waar mijn bestelling bleef.Ja wij krijgen 1 keer per week berichten wat niet afgeleverd kan worden ?? Maar u hebt mijn email adres toch ??en mijn telefoonnumer !!!!! Omdat ik op een festival biologische produkten moet gebruiken vandaar dat ik bij jullie terecht ben gekomen