1902 beoordelingen

1902 Reviews

Leo

Pluspunten Wat een snelle service ! Verbeterpunten Geen, ik ben hier dik tevreden mee !

Carla

Pluspunten Duidelijk, snelle levering, betaalbaar

Michael

Pluspunten Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding Verbeterpunten De deksels zonder gat bovenop die "erbij horen" passen te lastig op de bekers (500ml). Een teleurstelling aangezien de... Pluspunten Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding Verbeterpunten De deksels zonder gat bovenop die "erbij horen" passen te lastig op de bekers (500ml). Een teleurstelling aangezien de mensen aan wie we ze uitdeelden het als irritant beschouwden.

Pluspunten Vlotte levering Verbeterpunten Slecht inpakken resulteert in schade. Veel overbodig verpakkingsmateriaal.

Pluspunten Bio afbreekbare bekers Verbeterpunten De gewenste beker niet op voorraad

Ton

Pluspunten Handig dat je zo bioproducten zo snel ontvangt

Melting

Pluspunten Dit is de eerste keer dat we besteld hebben maar zeker niet de laatste keer. Alles is goed gegaan Verbeterpunten Misschien zou de verzendverpakking iets kleiner kunnen.

Ton

Pluspunten Mooie producten Verbeterpunten Als artikelen niet voorradig zijn aangeven of en wanneer ze nog wel of niet te bestellen zijn.

Kweekcafe

Pluspunten Duidelijke site, groot aanbod, prettige klantenservice, snelheid, leverbaar vanaf kleine volumes

Veltkamp

Pluspunten Levering zeer snel, contact heel positief (had een vraag, belde en werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en geholpen) Verbeterpunten -