Pluspunten perfecte artikelen, prima prijs, snelle goede service!!
Dirk
Pluspunten Mooie producten en kwalitatief. Snelle levering
Mariëtte
Pluspunten Supersnelle levering en precies wat ik verwachtte qua product Verbeterpunten Verzendkosten kunnen in vergelijking met andere aanbieders omlaag
Carla
Pluspunten Overzichtelijke website en snelle levering. Verbeterpunten Let op verpakking. Ik had 1 rol alufolie dit zat in een grotendeels lege doos, terwijl het ook in de andere verpakking erbij had...Pluspunten Overzichtelijke website en snelle levering. Verbeterpunten Let op verpakking. Ik had 1 rol alufolie dit zat in een grotendeels lege doos, terwijl het ook in de andere verpakking erbij had gepast. Beetje zonde.
&SER.
Pluspunten Zeer vriendelijke en meedenkende service, en dan ook nog hele snelle levering!
C.
Pluspunten goede telefonische hulp wanneer dit noodzakelijk is. Verder snelle levering. Materiaal is goed verpakt. Verbeterpunten Website werkt slecht en is zeer traag!
My
Pluspunten Snelle reactie op mail, snelle verzending, goede kwaliteit van de artikelen!
Carel
Pluspunten Goede producten, snelle levering. Veel vragen over de producten gehad en daarom ook veel de producten aanbevolen.
Pluspunten Geweldige klantenservice en snelle levering