1902 beoordelingen

1902 Reviews

Coosje

Ik was tevreden over het feit, dat ik ook nog telefonisch antwoord kreeg op enkele vragen, met name over de bezorging.

Eddy

Geen opmerkingen

JORINDE

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

An

De juiste producten geleverd, op tijd en goede duidelijke website

Bert

Goede producten die precies doen wat ik er van verwacht en conform de beschrijving. Prijs/kwaliteit past bij elkaar. De levering was goed uitgevoerd en conform de aangegeven tijd.

Antoin

De verwerking van de order ging prima, na overdracht aan transporteur ging het mis. Week lang niets gezien of gehoord. Zelf nabellen en toen bleek het pakket ergens bij de transporteur te zijn.... De verwerking van de order ging prima, na overdracht aan transporteur ging het mis. Week lang niets gezien of gehoord. Zelf nabellen en toen bleek het pakket ergens bij de transporteur te zijn. Netjes terug gebeld door servicedesk. Nieuwe bestelling is nu onderweg. afwachten op levering.... Problemen komen vooral door transporteur DPD. Onze ervaring met DPD is slecht, veel leveringen zijn slecht. Leveringen van Postnl of DHL gaan vrijwel altijd goed.

Gradus

De site is overzichtelijk en het bestellen gaat eenvoudig

Ron

Er moet een minimaal bedrag worden gehaald voor bestelling EN ik betaal verzendkosten. Dat is niet echt klantvriendelijk.