Ik ben al even fan van de Biofutura producten en gebruik ze dan ook vaak in mijn zaakje. Toen ik onlangs voor het eerst problemen had met de levering van mijn bestelling (lag niet aan Biofutura),...Ik ben al even fan van de Biofutura producten en gebruik ze dan ook vaak in mijn zaakje. Toen ik onlangs voor het eerst problemen had met de levering van mijn bestelling (lag niet aan Biofutura), was de klantenservice top!
Eveline
Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Ik vond het top dat jullie mij een proef stuurde en mij persoonlijk hiervoor belde. Heel tevreden, keep up the good work!
Edwin
Zelfs de Verpakking is bio, bio opvulling, kartonnen doos en papier plakband. Hoe milieuvriendelijk wil je het hebben. Hulde.
Marianne
Ik wilde de afvalzakken gebruiken voor de Ziya droogtoilet. Helaas bleken de zakken een iets te kleine omtrek vd opening te hebben. Met veel moeite lukt het net om de zak om de toiletpotte spannen.
tim
Mooie bakjes, goede adequate klantenservice
Joep
Mooi materiaal en een snelle levering top ga zo door
Jelle
Vriendelijke klantenservice ook:)
Stephanie
Ik ben grote fan van de producten van biofutura, maar iedere keer dat ik een grote bestelling wil plaatsen zijn er allerhande deksels nooit in voorraad. Wat soms voor problemen zorgt, helemaal niet...Ik ben grote fan van de producten van biofutura, maar iedere keer dat ik een grote bestelling wil plaatsen zijn er allerhande deksels nooit in voorraad. Wat soms voor problemen zorgt, helemaal niet leuk.