1902 beoordelingen

1902 Reviews

Marieke

Ik heb mijn bestelling van 10 bioplastic bekers en 10 bioplaatic lepels snel geleverd gekregen. Heb nog geen ervaring met het product . Onduidelijk is of de verpakking van de bekers en lepels ook... Ik heb mijn bestelling van 10 bioplastic bekers en 10 bioplaatic lepels snel geleverd gekregen. Heb nog geen ervaring met het product . Onduidelijk is of de verpakking van de bekers en lepels ook biologisch afbreekbaar is! Dat vind ik wel een aandachtspunt!

Ineke

Uitstekende service en goede producten.

Caroline

Ik ben tevreden over de kwaliteit en service van dit bedrijf.

B.Y.

Duidelijke website makkelijk bestellen snelle afhandeling. Lov it

Caroline

Alles prima en zeer snel geleverd! Een kleine onduidelijkheid op de website bij het berekenen van de produkten + de BTW. Het zou fijn zijn als jullie de geheven BTW op de bezorgkosten ook zouden... Alles prima en zeer snel geleverd! Een kleine onduidelijkheid op de website bij het berekenen van de produkten + de BTW. Het zou fijn zijn als jullie de geheven BTW op de bezorgkosten ook zouden vermelden. Op de factuur staat het er wel goed.

Dewi

We hadden een deadline waardoor het optijd geleverd moest worden, ze waren hier heel behulpzaam in

Eddy

Perfecte service. Gemakkelijke site. Aan de telefoon super enthousiaste medewerkster. Snelle levering, dinsdag na 14,00 uur besteld en woensdag al geleverd rond 11,00 uur.

filip

De zakjes zijn oke net zoals vermeld op de website met bio futura alles vlot verlopen behalve met dpd voor het pakje af te leveren ze bellen van dpd om nog eens mijn huisnummer te vragen en zeggen... De zakjes zijn oke net zoals vermeld op de website met bio futura alles vlot verlopen behalve met dpd voor het pakje af te leveren ze bellen van dpd om nog eens mijn huisnummer te vragen en zeggen dat het dezelfde dag nog geleverd zal worden er is hele dag iemand thuis geweest maar geen dpd te zien geweest dag erna gaan kijken op dpd en zag dat ik erom moest gaan in mijn parcelshop die ik zogezegd aangeduid had waaromdan 3.95euro betalen transport als ik er zelf nog moet achterrijden

Ilona

Ik heb gebeld omdat mijn pakketje door DPD niet is afgeleverd, maar wel een handtekening van de chauffeur er onder stond. Dus contact opgenomen met Biofutura. En ze hebben prima alles uitgelegd, en... Ik heb gebeld omdat mijn pakketje door DPD niet is afgeleverd, maar wel een handtekening van de chauffeur er onder stond. Dus contact opgenomen met Biofutura. En ze hebben prima alles uitgelegd, en ze hebben mijn bestelling nogmaals opgestuurd.