Snellere levering dan aangegeven, dus altijd fijn. Enkel jammer dat afname van de 5l zakjes enkel per 6 rollen van 200 kan.
Kim
Makkelijk en snel!
edith
Door de drukte heb ik het verkeerde besteld. via een mail die ik er meteen achteraan stuurde liet ik weten een fout te hebben gemaakt. Toen ik de volgende dag belde wist men er al van en is alles in...Door de drukte heb ik het verkeerde besteld. via een mail die ik er meteen achteraan stuurde liet ik weten een fout te hebben gemaakt. Toen ik de volgende dag belde wist men er al van en is alles in werking gezet om dispullen te laten retourneren en de juiste artikelen in razend tempo bij eethuis bezorgd. Het was mijn eerste bestelling bij Bio Futura maar ik kom daar zeker terug.
Jaap
Afleveringvoordat ik er erg in had.
Marian
Klant vriendelijk
Frank
Zeker nu alles per doos gaat. Snelle levering.
Mar
Goed product, snelle levering
G.D.
Goede website, snelle levering, bereikbare klantenservice, helaas niet altijd alles op voorraad maar toch, Top !
Dido
Sommige kleine producten met een lage doorlooptijd zijn alleen per 1000 of meer te bestellen. Dat zou betekenen dat ik jaren met 1 bestelling zou doen. Daarom bestel ik deze producten nu niet. Ik...Sommige kleine producten met een lage doorlooptijd zijn alleen per 1000 of meer te bestellen. Dat zou betekenen dat ik jaren met 1 bestelling zou doen. Daarom bestel ik deze producten nu niet. Ik wil graag duurzame verpakkingen gebruiken (doen we al vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2013), maar zo wordt het moeilijk gemaakt. Ik vind het geen probleem om voor kleinere aantallen iets meer te betalen.