1902 beoordelingen

1902 Reviews

Marc

Pluspunten Ruim aanbod, zeer snelle en accurate levering. Prima bedrijf en nog goed voor het milieu ook

Barbara,

Pluspunten Onze bestelling was om onduidelijke redenen 'on hold' gezet. Maar we hadden de spullen wel echt nodig. Dus toen het op de afgesproken dag niet aankwam zijn we om half vijf toch gaan... Pluspunten Onze bestelling was om onduidelijke redenen 'on hold' gezet. Maar we hadden de spullen wel echt nodig. Dus toen het op de afgesproken dag niet aankwam zijn we om half vijf toch gaan bellen. Probleem, stress, gedoe. En ze regelden een koerier zodat het toch nog diezelfde avond - op tijd!- bij ons aankwam. Pluim!!! Verbeterpunten Communicatie tussen de mensen die verzenden en de mensen die de order hebben aangenomen. Zodat afspraken over levertijd ook echt worden nagekomen. Zonder stress en zonder dure koerier.

Pluspunten Vlotte online bestelling en correcte levering, zoals het hoort Verbeterpunten Geen

Lilian

Pluspunten De producten zijn erg goed bevallen bij iedereen en zagen er heel mooi uit.Fijn dat er zulke producten verkocht worden.Mooie producten verkoopt dit bedrijf. Verbeterpunten Jammer dat... Pluspunten De producten zijn erg goed bevallen bij iedereen en zagen er heel mooi uit.Fijn dat er zulke producten verkocht worden.Mooie producten verkoopt dit bedrijf. Verbeterpunten Jammer dat alles in plastic verpakt is

Pluspunten Mooie producten voor een goede prijs.

Eline

Pluspunten Mooie producten, snelle levering, snelle bestelprocedure.

Alex

Pluspunten Snel, prima stevige zakken. Beter dan bij Action of ah. Verbeterpunten Geen

Cucin@casa

Pluspunten Altijd accurate en vriendelijke hulp, per telefoon en per mail. Snelle levering. Verbeterpunten Soms zijn andere duurzame merken iets goedkoper. Dat vind ik jammer. Maar uit loyaliteit... Pluspunten Altijd accurate en vriendelijke hulp, per telefoon en per mail. Snelle levering. Verbeterpunten Soms zijn andere duurzame merken iets goedkoper. Dat vind ik jammer. Maar uit loyaliteit naar Bio Futura blijf ik bij hen kopen. Mijn hoop is dat hoe meer mensen bij hen kopen, hoe voordeliger het misschien kan. Wellicht in de vorm van wat vaker spullen in de sale? Verder heb ik de wens dat ik de dozen waarin de spullen vervoerd worden, ik weer bij jullie kan in leveren zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

N

Pluspunten Product binnen gekregen, was precies wat ik bedoelde heel erg fijn, levertijd was erg snel

Luc

Pluspunten Milieu bewust