1902 beoordelingen

1902 Reviews

Hedy

In principe prima, dozen goed en mooie kwaliteit maar de buitenste verpakking was flink opengescheurd

Frank

Medewerkers gaan snelle oplossingen zoeken op vraag van onze behoefte. Zoeken naar goede alternatieven indien nodig. Zeer hoge mate van klantgerichtheid en -vriendelijkheid. No-nonsence - gewoon... Medewerkers gaan snelle oplossingen zoeken op vraag van onze behoefte. Zoeken naar goede alternatieven indien nodig. Zeer hoge mate van klantgerichtheid en -vriendelijkheid. No-nonsence - gewoon goed!!!

F

Op de website is het wel even zoeken naar de vuilniszakken. De vuilniszakken gaan op een gegeven moment vaker scheuren.

C

De bestelling werd snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Laurent

Composteerbare en toch betaalbare zakjes, zeer vlot geleverd!

Peter

Door gewoon de vorige bestelling opnieuw in te voeren met een iets nader aantal is de bestelling snel geplaatst en direct conform afspraak geleverd

Lutgarde

Super tevreden over de snelle service en de goede website

Dido

Ik zou graag kleine sausbakjes bestellen,maar die gaan alleen per 2000 stuks. Daar doe ik veel te lang mee. En ik denk niet dat ik de enige ben. Het verhaal dat dat bij jullie uit duurzaamheids... Ik zou graag kleine sausbakjes bestellen,maar die gaan alleen per 2000 stuks. Daar doe ik veel te lang mee. En ik denk niet dat ik de enige ben. Het verhaal dat dat bij jullie uit duurzaamheids oogpunt is gedaan is denk ik maar deels waar. Ik denk ook dat het logistiek en economisch is. Voor kleinere bedrijven is het zo niet mogelijk om goede duurzame verpakkingen te gebruiken voor kleinere aantallen. Het idee van duurzaam is niet alleen duurzame materialen maar ook minder verbruiken. Wij stimuleren onze klanten niet om losse sausbakjes te willen. Dus misschien 10 bakjes in de week. 2000 stuks is dan 200 weken is 4 jaar. Verder nemen we denk ik altijd best normale hoeveelheden af. Dus jammer. Misschien op zoek naar een leverancier die wel aan al onze wensen kan voldoen?

Erik

Netjes en correct en ook snel met dingen op sturen nadat ik een proef pakket van hun had gekregen.