Pluspunten Snelle ,correcte levering. Verbeterpunten Kan ik niet van zeggen,eerste maal iets besteld
Mieneke
Pluspunten snelle levering klant vriendelijk overzichtelijke site
J
Verbeterpunten betere kwaliteit levereb
Campo's
Pluspunten Snelle service, goede communicatie, enkel maar +
Guus
Pluspunten snelle levering. prima prijs
Tony
Pluspunten Prima product Verbeterpunten Iets betere communicatie op website over de leveringstijden
Duco
Pluspunten Geweldig dat al deze disposables nu duurzaam kunnen.Snelle levering. Dikke plus! Verbeterpunten Ik zou geen Verbeterpunten kunnen noemen.
Willy
Pluspunten Snelle levering
Pluspunten Goed product, prima service. Ik werd nav mijn mail nog na kantoortijd gebeld omdat ik aangaf dat ik een spoedbestelling had. Verbeterpunten Er was een bug in de website waardoor de...Pluspunten Goed product, prima service. Ik werd nav mijn mail nog na kantoortijd gebeld omdat ik aangaf dat ik een spoedbestelling had. Verbeterpunten Er was een bug in de website waardoor de bestelling stroef verliep. Het is natuurlijk het allerprettigst als het bestelproces soepel verloopt.
Maarten
Pluspunten Alles afbreekbaar! Verbeterpunten Ik vind de producten nog vrij prijzig.