1902 beoordelingen

1902 Reviews

trekinmeer.be

Pluspunten ° de kwaliteit van de producten ° het grote aanbod ° de snelle levering Verbeterpunten ° soms producten niet op voorraad, niet evident als bedrijf die de verpakking nodig heeft om te... Pluspunten ° de kwaliteit van de producten ° het grote aanbod ° de snelle levering Verbeterpunten ° soms producten niet op voorraad, niet evident als bedrijf die de verpakking nodig heeft om te leveren

Maarten

Pluspunten Zeer snelle levering!

Pluspunten Ik ben zeer tevreden.snelle levering. In prima orde ontvangen. Verbeterpunten Geen eigenlijk

Axel

Pluspunten Snel geleverd, goed product Verbeterpunten Meer info over “call compatible” vuilnisbakken. Wij gebruiken de zakjesc een Jones&Jones groenbak.

Pluspunten Goeie kwaliteit , wél prijzig . Verbeterpunten Een beetje vreemd dat Bio Futura er niet zelf achter komt dat de bestelling en betaling gebeurde en de levering 3 weken op zich liet... Pluspunten Goeie kwaliteit , wél prijzig . Verbeterpunten Een beetje vreemd dat Bio Futura er niet zelf achter komt dat de bestelling en betaling gebeurde en de levering 3 weken op zich liet wachten. Pas na onze mail met vragen daarover de bestelling ontvangen. Wél met excuses omwille van het ongemak...

Pluspunten snelle levering Verbeterpunten niet zoveel mail sturen over verzending en factuur

Atlas

Pluspunten correcte, stipt

Tineke

Pluspunten Mooie producten, bio-vriendelijk en dat voor goede prijzen! Ik koop wat meer in, maar je betaalt evenveel als bij de Hema oid, terwijl de stijl echt sjiek en uniek is! I love iT! En net... Pluspunten Mooie producten, bio-vriendelijk en dat voor goede prijzen! Ik koop wat meer in, maar je betaalt evenveel als bij de Hema oid, terwijl de stijl echt sjiek en uniek is! I love iT! En net als de vorige keer zeggen mijn gasten er telkens wat van... zus en schoonzus houden ook van modern en kwaliteit en waren er weg van. Met de suikerriet producten had ik een feestelijk set. Snelle levering ook, bedankt! Ik blijf favoriet van jullie.

E.M.

Pluspunten Vlotte levering, ook aan particiulieren Verbeterpunten Mailtje wanneer ik de zending kan verwachten

henk

Pluspunten snelle levering