Pluspunten Snelle correcte service. Producten voldoen perfect aan omschrijving.
Barboleta
Pluspunten Alles top 100%. Supersnelle levering
M
Pluspunten Snelle levering en goede producten. Verbeterpunten Nvt
Pluspunten levering volgens afspraak
Joep
Pluspunten Nergens anders in Nederland zijn bio-composteerbare afvalzakken te vinden van dit formaat en inhoud, 30 liter. Heel handig in kleinere keuken afvalbakken. Snelle levering ook. Ze zouden...Pluspunten Nergens anders in Nederland zijn bio-composteerbare afvalzakken te vinden van dit formaat en inhoud, 30 liter. Heel handig in kleinere keuken afvalbakken. Snelle levering ook. Ze zouden in elke supermarkt verkocht moeten worden! Verbeterpunten Ik ontving begin juli afvalzakken die volgens opdruk zijn geproduceerd in februari. Die zijn zeker 4 maanden oud dus. Bij een houdbaarheidsdatum van 6 maanden tot 1 jaar vind ik dat niet kunnen.
Katrien
Pluspunten Mooie producten, levering volgens afspraak
Pluspunten Alles ging vlot, zowel het bestellen als de levering en het bestelde voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Martien
Pluspunten Snelle reactie na een vraag en snelle levering. Netjes verpakt. Verbeterpunten geen
Pluspunten snelle levering Verbeterpunten alles gaat goed
Verbeterpunten Levering zou de dag na besteldatum zijn. Na een week gebeld met bio futura waar mijn bestelling bleef. Bleek een gedeelte niet direct leverbaar. Een mailtje of telefoontje met deze... Verbeterpunten Levering zou de dag na besteldatum zijn. Na een week gebeld met bio futura waar mijn bestelling bleef. Bleek een gedeelte niet direct leverbaar. Een mailtje of telefoontje met deze info had ik op zijn plaats gevonden. Verder tevreden en telefoontje werd zeer correct beantwoord!