Pluspunten Voor ons is het mooie dat al het materiaal afbreekbaar is. Ik wist niet eens dat het bestond, tot iemand ons er pas geleden op wees......
Pluspunten Snelle levering, goede producten. Verbeterpunten Geen
ingrid
Pluspunten Prima service, goede info, vlotte opvolging, ik ben nog niets negatiefs tegen gekomen en raad het bedrijf zeker aan aan vrienden
Jan
Pluspunten Snel geleverd goed verpakt
Mireille
Pluspunten Heel blij en de met de bestelling die ik heb gedaan. Makkelijk te bestellen en ruim op tijd ontvangen. Kwaliteit en prijsverhouding is goed. Product werkte precies zoals beschreven. De...Pluspunten Heel blij en de met de bestelling die ik heb gedaan. Makkelijk te bestellen en ruim op tijd ontvangen. Kwaliteit en prijsverhouding is goed. Product werkte precies zoals beschreven. De gebruikers en ik waren tevreden met producten gevuld met mijn inhoud. Zou jullie producten aanbevelen aan anderen. Verbeterpunten Graag wat meer variatie in aanbod producten.
Inge
Pluspunten Milieubewust, maar ook professioneel, vriendelijk en behulpzaam.
Christel
Pluspunten Niets op aan te merken, voor al supersnelle levering !
Juffrouw
Pluspunten Breed aanbod, snelle levering Verbeterpunten Proefpakketten.. nu ga ik geregeld naar de Hanos omdat ik de verpakkingen toch graag even in m'n handen wil hebben, maar eigenlijk zou ik het...Pluspunten Breed aanbod, snelle levering Verbeterpunten Proefpakketten.. nu ga ik geregeld naar de Hanos omdat ik de verpakkingen toch graag even in m'n handen wil hebben, maar eigenlijk zou ik het liefst alles bij jullie bestellen
Michèle
Pluspunten Goede kwaliteit. Snel . Milleuvriendelijk