1902 beoordelingen

1902 Reviews

Sebas

Pluspunten Snek, eenvoudig en goedkoop

Katsea

Pluspunten goed product en snel geleverd. Prima service nadat ik een onjuist afleveradres had doorgegeven. Verbeterpunten Ik zou heel graag zien dat er biologisch verpakkingsmateriaal voor een... Pluspunten goed product en snel geleverd. Prima service nadat ik een onjuist afleveradres had doorgegeven. Verbeterpunten Ik zou heel graag zien dat er biologisch verpakkingsmateriaal voor een webshop (non-food) aan het assortiment wordt toegevoegd

Schoneveld

Pluspunten Goede site, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon Verbeterpunten Het product was niet leverbaar, maar daar hoorde ik niets over, ik heb zelf drie keer moeten bellen waar het bleef,... Pluspunten Goede site, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon Verbeterpunten Het product was niet leverbaar, maar daar hoorde ik niets over, ik heb zelf drie keer moeten bellen waar het bleef, dus tip: houd de klant op de hoogte als levering langer gaat duren

Sunita

Pluspunten Dat alles duurzaam is geproduceerd en ook biologisch afbreekbaar is! Verbeterpunten Jammer dat de bier'glazen' er alleen in een heel grote maat waren.

Pluspunten breed assortiment, snelle levering Verbeterpunten ?

Lisa

Pluspunten Snelle levering (1 dag) Mooie producten (stevig, ziet er natuurlijk en mooi uit) Biologische en fairtrade spullen Verbeterpunten Soms zijn spullen niet voorradig, maar dan is het niet... Pluspunten Snelle levering (1 dag) Mooie producten (stevig, ziet er natuurlijk en mooi uit) Biologische en fairtrade spullen Verbeterpunten Soms zijn spullen niet voorradig, maar dan is het niet duidelijk of en wanneer ze weer binnenkomen. Het zou fijn zijn als daar een indicatie er voor bij komt.

Viva

Verbeterpunten Soms verandert een product en wordt dat niet goed vermeld

ROCVA

Pluspunten Snelle levering. Goede service.

Rik

Pluspunten Makkelijk te bestellen snelle levering

spices

Pluspunten fijne behulpzame competente klantenservice