Pluspunten Snelle levering, duidelijke website, duidelijke prijzen Verbeterpunten Geen, alles dik in orde!
Pluspunten Goed produkt, snelle levering.
Sue
Pluspunten Snelle levering Uitgebreid assortiment Verbeterpunten Ik bestel alleen de 60 liter GFT-vuilniszakken. Ik zoek eigenlijk een bredere, iets minder diepe vuilniszak. Ik behelp me nu met...Pluspunten Snelle levering Uitgebreid assortiment Verbeterpunten Ik bestel alleen de 60 liter GFT-vuilniszakken. Ik zoek eigenlijk een bredere, iets minder diepe vuilniszak. Ik behelp me nu met schilderstape om de vuilniszak vast te zetten.
El
Pluspunten Een geweldige service. Vriendelijk. Klantgericht.
Debbie
Pluspunten Snelle levering (volgende dag in huis) Tevreden over de producten (biologisch afbreekbare zakken en prullenbakje voor compostafval)
Jeanet
Pluspunten Spullen zien er goed en mooi uit. En ook erg belangrijk: als er iets misgaat (deels verkeerde levering), wordt het heel goed door hen opgepakt en opgelost. Fijn!
Marja
Pluspunten Groot en eerlijk assortiment, snelle levering
Passie
Pluspunten Betrouwbaar adres voor composteerbaar materiaal. Ben er al een paar jaar klant en zie geen enkele reden om van aanbieder te wisselen. Mooie spullen, topkwaliteit en prima service.
Mariame
Pluspunten Ik heb de bestelling snel gekregen en ik ben zeer tevreden met de product. Verbeterpunten Geen.
Willem
Pluspunten Vriendelijk en snel contact per email, unieke (bio-)producten Verbeterpunten Gratis verzenden voor consumenten wordt langzaamaan standaard