Prima geregeld en op tijd.

Martijn

Niet zo goed. Kwam niet goed in iDeal app en daarna was mijn winkelwagen leeg. Kreeg wel factuur van mijn bestelling.

Charlotte

Zeer positief. Snelle reactie bij een vraag en correcte levering. Milieubewuste verpakkingsmaterialen.

Reframe

Goede spullen, uniek, snel, goede kwaliteit prijs verhouding

Theo Wit

(Bewerkt)

Ik heb voor her eerst besteld en ben heel tevreden met hoe het door Biologische Toko is afgehandeld. Ik ga zeker weer even bestselling plaatsen. Bedankt Theo Wit

Ietje

Nog weinig, website gevonden op internet bij zoeken op biologische vijgen voor de waterkefir. Zij hadden het merk "De nieuwe band" en dit is een aanbevolen merk voor de waterkefir te maken. Meteen... Nog weinig, website gevonden op internet bij zoeken op biologische vijgen voor de waterkefir. Zij hadden het merk "De nieuwe band" en dit is een aanbevolen merk voor de waterkefir te maken. Meteen ook na andere producten gekeken voor mijn dieet wat ik mijn resterende leven het best zou kunnen blijven volgen i.v.m. "lekkende" darmen, waardoor je lichaam overal ontstekingen krijgt en de gevolgen ervan.
Voor mij is het dus raadzaam om mijn etenspatroon te veranderen en hopelijk verbeterd hierdoor mijn life-style. Is kijken of dit voor mij vol te houden is.

S. Akkermans

Prima producten en op tijd geleverd.

Saskia

Ik heb bij de Biologische toko grootverpakkingen/bulk gekocht van een aantal standaardproducten bij ons (bloem, havermout, zwarte bonen). Ze hebben vlot geleverd en de producten zijn van uitstekende... Ik heb bij de Biologische toko grootverpakkingen/bulk gekocht van een aantal standaardproducten bij ons (bloem, havermout, zwarte bonen). Ze hebben vlot geleverd en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat scheelt weer heel wat bezoekjes aan de supermarkt!

J.M. Kuijer

Dit was mijn eerste ervaring en die is goed bevallen.
Snelle levering, keurig verpakt.

V. Endtz

Snel bezorgd, zonder plastic verpakt, goede informatie op website, bon op ongebleekt papier, heel fijn!