Trees Blom

Netjes verpakt. Een enorme plus dat we kunnen kiezen om het product te laten verpakken in papieren zakken. Vaak komen biologische noten alsnog in plastic potten. Hier niet, en daarom zullen we zeker... Netjes verpakt. Een enorme plus dat we kunnen kiezen om het product te laten verpakken in papieren zakken. Vaak komen biologische noten alsnog in plastic potten. Hier niet, en daarom zullen we zeker vaker bestellen.

Eerste bestelling goed bevallen. Producten keurig verpakt. Ik heb verschillende soorten ongebrande noten besteld en die zijn stuk voor stuk erg lekker. Op mijn mail over kleine afwijking in... Eerste bestelling goed bevallen. Producten keurig verpakt. Ik heb verschillende soorten ongebrande noten besteld en die zijn stuk voor stuk erg lekker. Op mijn mail over kleine afwijking in geleverde producten werd snel en op een leuke manier gereageerd. Ik blijf klant!

Scherpe prijzen, vlotte afhandeling van de bestelling

biofreak

Ik vind de service goed. alles wordt correct opgestuurd etc. de feedback op mails vind ik wat magertjes. Verder vind ik weinig duidelijkheid over het bedrijf zelf, een beetje ondoorzichtig...

Idhuna Barelds

Heel erg goede kwaliteit voor een erg gunstige prijs. Echt geweldige producten.

Mooi gevarieerd aanbod, snelle levering en prima producten. Ik blijf hier mijn producten bestellen.

Willie

Snelle levering, goed verpakt. Eén artikel ontbrak, maar werd na mailcontact de volgende dag al nageleverd. Al meerdere keren besteld, heel tevreden.

Heerlijke eerlijke producten, supersnel in huis

Jos

Een uitgebreid assortiment snelle levering