Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding!
Herman
Minpunt: de pindarotsjes puur. Pindas te donker gebakken, smaken verbrand. Ze moeten heel...Uitstekende bediening, de ongebrande noten zijn heel of half (gelukkig niet verkruimeld).
Minpunt: de pindarotsjes puur. Pindas te donker gebakken, smaken verbrand. Ze moeten heel licht bruin zijn.
Diana
Heerlijke noten en snel geleverd.. De arabiata mix is een aanrader. Wel mis ik een goed zicht op de ingrediënten bij bepaalde producten.
Geweldig!
Theo
Snelle levering, goede kwaliteitsproducten, goedkoper dan de concurrentie hun niet bio producten
Etienne
Snelle levering en goede producten.
Katerina Antonio Chalkiadakis
Vriendelijk en vlotte medewerker gesproken! Alles netjes verpakt en vooral hele lekkere biologische noten. Hier ga ik vaker bestellen en ik raad het iedereen aan!
Top! Snel en lekker!
Edita
Yes
Adrie
Ben heel blij met dit bedrijf. Goede producten, snelle verzending en nam de tijd om advies te geven. 5 sterren en ik verheug mij nu al op de volgende bestelling. Fijne jaarwisseling