De kwaliteit van de noten is goed/ tevreden hierover. Levering is snel. In het contact klantvriendelijk. Er wordt niet altijd goed gekeken naar verzoeken. De laatste keer had ik de noten later...De kwaliteit van de noten is goed/ tevreden hierover. Levering is snel. In het contact klantvriendelijk. Er wordt niet altijd goed gekeken naar verzoeken. De laatste keer had ik de noten later besteld maar kwamen ze meteen waardoor er niemand thuis was, dit zou iets beter kunnen.
an spoor
Eens maar nooit meer. ze beloven dat de bestelling er de volgende dag bij je tuis is, maar ik had vrijdags besteld, en woensdags pas gekregen.maar ik heb ook niet gekregen wat ik had besteld...Eens maar nooit meer. ze beloven dat de bestelling er de volgende dag bij je tuis is, maar ik had vrijdags besteld, en woensdags pas gekregen.maar ik heb ook niet gekregen wat ik had besteld namelijk amandelen van Spaanse herkomst maar dit een bij elkaar geraapt B product waar je dan buiten de verzendkosten 14 euro de kilo voor neer moet tellen bah bah bah
jan
Goede producten
gerard@dehaanmedia.nl
Wederom besteld. Heerlijke verse noten.
Paranoten heerlijk vers, evenals de boekweitvlokken.
Verpakking graag verbeteren ; nu 4 zakken gescheurd onderaan bij de lasnaad.
Vlokken daardoor los op de doosbodem.Paranoten heerlijk vers, evenals de boekweitvlokken.
Verpakking graag verbeteren ; nu 4 zakken gescheurd onderaan bij de lasnaad.
Vlokken daardoor los op de doosbodem.
Tip ; materiaal en of lasnaad verstevigen en doos opvullen kan helpen.
Succes !
Geraldine
Dede dératé ervaring met Bionoot is erg positief: breed assortiment, snelle levering, lekkere producten. Ik raad het aan.
Ann
Heerlijke én eerlijke produkten :):)
Iedere keer snelle betrouwbaare service et producten van uitstekende qualiteit
M
Snel en goed, verse en zeer smakelijke biologische producten. Fijn dat er ook geroosterde biologische noten zijn.