Nootjes zijn erg goed van de kraam maar de...Geroosterde noten besteld via de webshop. Ongeroosterde noten ontvangen. Geretourneerd, vervolgens weer ongeroosterde noten ontvangen...
Nootjes zijn erg goed van de kraam maar de webshop laat helaas dus steken vallen.
PJtDCJMM
De noten zijn perfect, goed ingepakt en heerlijk. De informatie over de levering kan beter. Bij de bestelling krijg je de suggestie dat na één werkdag geleverd wordt. Dat was niet zo. Er volgen...De noten zijn perfect, goed ingepakt en heerlijk. De informatie over de levering kan beter. Bij de bestelling krijg je de suggestie dat na één werkdag geleverd wordt. Dat was niet zo. Er volgen geeninformatie wanneer dan wel geleverd zou worden. De kwaliteit van de noten is zo hoog dat ik de matige info over de verzending voor lief neem.
De macademia noten waren heel erg lekker, zeer goede kwaliteit!
Goede kwaliteit van noten en gedroogde vruchten. Enkel staat de inhoud niet vermeldt op de verpakking. Snelle levering.
Miriam
Makkelijk en snelle service.
Robenroute
Makkelijk besteld, snel geleverd en waar van goede kwaliteit. Graag weer.
S. Bech
Goede biologische noten en gedroogde vruchten
De noten zijn van zeer goede kwaliteit. De bestelling wordt altijd goed verzorgd afgeleverd. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk.
Hermieke Giethoorn
We hebben besteld en benieuwd. De bestelling werd de volgende dag in een keurige doos en verpakking geleverd. Wat we belangrijk vinden is de kwaliteit van de noten omdat ook wel elders besteld...We hebben besteld en benieuwd. De bestelling werd de volgende dag in een keurige doos en verpakking geleverd. Wat we belangrijk vinden is de kwaliteit van de noten omdat ook wel elders besteld hebben waar dit omdat we kritisch over voeding zijn wel een soms tegen viel. Deze noten waren naar ons idee vers en goed van kwaliteit en daar zijn we erg blij mee. Omdat we met ons gezin biologisch ingesteld zoeken we voortdurend naar in onze ogen de juiste leveranciers. We zagen dat dit bedrijf een SKAL certificering heeft wat niet vanzelf spreken is. Ook zijn ze aangesloten bij de Bio Winkel Vereniging en met de aangesloten bedrijven hebben wij de laatste jaren een positieve ervaring en veel over gelezen. Daarnaast dragen ze een EU-biologisch en EKO keurmerk waarmee we zelf niet zoveel hebben maar wel over gesproken wordt.
Wij zijn kort gezegd positief gemutst en gaan zeker nog eens bestellen.