AC

Eerste bestelling in 2012 was super. Tweede bestelling in 2014 was een enorme tegenvaller. Stof was dun en van matige kwaliteit en voldeed niet aan mijn verwachtingen. Uiteindelijk een duur hemd... Eerste bestelling in 2012 was super. Tweede bestelling in 2014 was een enorme tegenvaller. Stof was dun en van matige kwaliteit en voldeed niet aan mijn verwachtingen. Uiteindelijk een duur hemd waar ik niet blij mee ben. Op klachten wordt daarna niet gereageerd door de klantenservice. Zeer kwalijke zaak en daarom is bivolino voor mij zeker niet aanbevelenswaardig.

Het is leuk dat je zelf een shirt samen kan stellen.

Een klantenservice dient elke vraag/ opmerking/ klacht serieus te nemen. Dit lijkt bij Bivolino niet op orde. Simpele vragen worden niet beantwoord en de klant wordt genegeerd. Dit zorgt voor een... Een klantenservice dient elke vraag/ opmerking/ klacht serieus te nemen. Dit lijkt bij Bivolino niet op orde. Simpele vragen worden niet beantwoord en de klant wordt genegeerd. Dit zorgt voor een hele vervelende nasmaak van een teleurstellende order.

Je trouve ce site web très performant, facile a utiliser!

Good experience!

Very good!

fabrics

Anouar Dhifallah

Un bon site, facile a comprendre, j'aime!

Te top du sur mesure

Anouar Dhifallah

A very good experience with Bivolino, super site!

Quality shirt very well tailored and finished will definitely go back for more.

Jarno

In 1 woord: fantastisch!
Heb een overhemd besteld; het resultaat is echt super. Ik ga er zeker nog een bestellen!

Gemak en uitgebreide mogelijkheden bij bestellen. Keurige verpakking. Goede kwaliteit stof. Duidelijke afhandeling bestelling.

De kleurstelling van de website en de detaillering van de diverse opties tijdens het bestelproces mogen beter. Zo is de achtergrond tijdens het bestellen van een wit overhemd, ook wit. Dat is niet... De kleurstelling van de website en de detaillering van de diverse opties tijdens het bestelproces mogen beter. Zo is de achtergrond tijdens het bestellen van een wit overhemd, ook wit. Dat is niet handig. Meer contrast zou beter zijn.

JvL

Info cf onderaan

website is flexibel

Lange leveringsduur.
Lange leveringsduur.
Pakket werd afgegeven bij de buurvrouw, zonder voorafgaande controle of melding aan mijzelf. Misschien wil ik helemaal niet dat mijn buren weten dat ik iets bestel bij Bivolino! Of misschien heb ik wel ruzie met mijn buren en krijg ik mijn bestelling nooit te zien!
Kwaliteit van bestelde stoffen is minder goed dan verwacht (te dun, synthetisch aanvoelend); ik heb hemden die easy ironing zijn en toch een degelijker gevoel geven.